Om Lundehøj Marketing

Hvem er jeg

Lundehøj Marketing er en hobbyvirksomhed, da jeg til daglig arbejder fuldtid som Online Manager, hvor jeg er ansvarlig for online marketing i en større B2B virksomhed. Dette betyder at jeg arbejder i off hours og i weekenden – Bare rolig, det er stadig muligt, at komme i kontakt med mig i dagstimerne.

Lundehøj Marketing blev officielt stiftet i 2021, men i realiteten har jeg siden 2015 ageret freelance marketing konsulent for diverse små- og mellemstore virksomheder. 

Med flere års erfaring inden for alle grene af online marketing, er det ikke længere blot mit arbejde, men også min store passion.

Min Mission

Min mission er at hjælpe små- og mellemstore virksomheder med at opnå vækst gennem online marketing-konsulentydelser indenfor:

Et samarbejde

Et samarbejde med mig er udelukkende baseret på gode relationer og resultater.

Derfor tager jeg kun kunder ind, som jeg er sikker på jeg ikke blot vil kunne hjælpe med at vækste og skabe gode resultater, men hvor vores samarbejde i større omfang bygger på gensidig tillid og en god relation.

Jeg ønsker mig hellere glade kunder som udgør fantastiske relationer og flotte resultater, end mange kunder, hvor tid og relation ikke er god.

For mig er det vigtigt, at du får fat i en samarbejdspartner, som du nemt kan komme i kontakt med, hvor I kommer i første række, og som har jeres interesse som første prioritet.

0 +
Års erfaring
0 +
Tilfredse kunder
0 +
Certificeringer

Lundehøj Marketing

Freelance Marketing Konsulent – En resultatskabende samarbejdspartner

Online marketing er som et urværk, det virker kun optimalt, hvis alle tandhjulene samarbejder.

Mit CV indeholder ansættelser som marketingansvarlig, online manager, projektleder og marketing konsulent indenfor både e-handel, B2B, SaaS, samt flere år som online marketing konsulent.

Med flere års erfaring med online marketing, og en baggrund i både B2C og B2B marketing, er jeg et sikkert valg, hvis du ønsker at vækste din virksomhed gennem online markedsføring. Mit fokus er ikke blot vækst og resultater, men også at sikre en god relation, samt hjælpe med at skabe en solid strategi, der er fremtidssikret og smører marketing tandhjulene optimalt.

Som online marketing konsulent, er jeg draget af 360 graders strategier, som gennem data og grundigt udarbejdet arbejde, skaber vækst og optimering for din forretning.

Jeg har på førstehånd oplevet, hvordan store marketing bureauer agerer, hvilket jeg som freelancer gerne vil gøre op med. 

Store bureauer har ofte enormt høje timepriser, lover guld og grønne skove, og har så mange kunder, at den personlige relation forsvinder, og du ofte er nødsaget til at have kontakt med 3-5 forskellige specialister, som ikke altid er informeret om hinandens arbejde.

En samarbejdspartner du kan have tillid til.

5/5
5 ud af 5 stjerner (baseret på kundeanmeldelser)