...
Find den rette marketingydelse

Ydelser

Ønsker I at vækste gennem online marketing? Så er I kommet til rette sted

Jeg tilbyder en omfattende portefølje af marketingydelser designet til at forbedre og optimere jeres digitale tilstedeværelse.

Vælg mellem nedenstående ydelser

Lundehøj Marketing har flere marketingydelser

Vælg mellem nedenstående ydelser

Hvilken virksomhed ønsker ikke at vækste?

Jeg kan hjælpe med at speede processen op, ved at optimere jeres online tilstedeværelse. Som en freelance marketingkonsulent tilbyder jeg tjenester såsom søgemaskineoptimering (SEO), Google Ads, konverteringsoptimering, strategisk udvikling, opsætning af tracking og konverteringssporing, samt dataanalyse. Alt sammen tilpasset dine forretningsbehov.

Hos Lundehøj Marketing har I friheden til at vælge en enkelt ydelse, men jeg tilbyder også en alt-i-en pakke i form af 360 graders Online Marketing Strategi. Så er I dækket ind fra A til Z.

Lundehøj Marketing udfører Google Ads - Her de vores services

Freelance med fuld dedikation

PROFESSIONALISME I ØJENHØJDE

Med flere års erfaring inden for online marketing og en baggrund i både B2C og B2B, er jeg et sikkert valg, hvis du ønsker at vækste din virksomhed gennem online markedsføring.

Mit fokus er ikke kun vækst og resultater. Mindst ligeså vigtigt er det at sikre en god relation og levere en solid strategi, der er fremtidssikret.

Her er et udvalg af de fantastiske virksomheder, jeg har privilegiet af at arbejde med som freelance marketingkonsulent.