Blog

Leder du efter ekspertviden om markedsføring? Så har du fundet det helt rigtige sted!
Her på denne blog finder du tips, tricks og strategier til at hjælpe dig med at markedsføre dit produkt eller din virksomhed. Vi har det hele – så lad os komme i gang!

Smart goals til at lave en marketingstrategi
Marketing

Hvordan man laver en succesfuld marketingstrategi

Det er svært at drive en virksomhed i dagens konkurrenceprægede markedsplads uden en solid, veludformet marketingstrategi. Uanset om du er en lille opstartsvirksomhed eller en etableret virksomhed, er det afgørende at have en klar plan for, hvordan du vil tiltrække,

Læs mere »
Grundlæggende elementer i online marketing
Marketing

De grundlæggende elementer i digital marketing

I dagens digitaliserede verden er det næsten umuligt at drive en virksomhed uden en solid forståelse af digital marketing. Men hvad er digital marketing egentlig, og hvilke elementer er mest centrale for at drive en vellykket digital marketingstrategi? I dette

Læs mere »
Marketing

Freelance marketingkonsulent eller marketingbureau?

En af de største valg, som en virksomhed kan træffe, når det kommer til markedsføring, er om de skal ansætte en freelance marketingkonsulent eller et marketingbureau. Begge muligheder kan have store fordele, men det afhænger af virksomhedens behov og budget.

Læs mere »

Har din virksomhed brug for sparring?

Læs mere om hvordan jeg kan hjælpe dig, og din virksomhed.

Finder du det interessant tilbyder jeg en uforpligtende snak, om hvordan jeg kan hjælpe dig, med at forbedre din online tilstedeværelse.

computer, laptop, connection-1846056.jpg