...
Annoncér på Google

Google Ads

Bliv fundet i Google søgninger

Google Ads er verdens største søgemaskine og via annoncering på Google hjælpes virksomheder med at placere deres reklamer på Google-søgninger og andre hjemmesider.

Lundehøj Marketing er certificeret Google Partner og specialiseret Google Ads Konsulent – få hjælp til Google Ads og opnå mere salg online.

Hvorfor Google Ads?

At navigere i online marketing kan for både store og små virksomheder være en stor udfordring, men med de rette værktøjer bliver det en profitabel investering. Her er hvorfor annoncer på Google Ads i mange tilfælde bør være en central del af din markedsføringsstrategi.

Målbare resultater

Ikke mere gætværk. Med detaljerede analyser kan du se præcist, hvordan hver krone bruges, hvilke strategier der fungerer bedst, og hvordan du opnår maksimalt afkast af din investering.

Målrettet synlighed

Stå forrest i køen, når potentielle kunder søger efter det, du tilbyder. Med annoncering på Google fanger du deres opmærksomhed på det perfekte tidspunkt.

Skabt til din virksomhed

Uanset din virksomheds størrelse eller budget, skræddersyr vi kampagner, der afspejler din virkelighed. Google Ads' fleksibilitet sikrer, at du altid er i kontrol, men med den ekspertise, der skal til for at skabe ægte impact.

Google som søgemaskine

En gennemsnitlige bruger søger på Google tre til fem gange dagligt? Denne imponerende statistik gælder også i Danmark, hvilket cementerer Googles position som verdens førende og mest magtfulde søgemaskine med svimlende 275 milliarder søgninger hver måned.

Hvor mange potentielle kunder misser du ved ikke at være synlig på Google annoncering? Lad ikke dine konkurrenter tage din andel – vær synlig, hvor det tæller.

Tag skridtet idag og øg antallet af relevante besøg på din hjemmeside markant med hjælp fra en Freelance Google Ads Konsulent. 

Google søgemaskine - Lundehøj Marketing

Få kunder gennem annoncer på Google

Google Ads er som en stor online reklameplads, der hjælper folk med at opdage din forretning, når de søger efter noget lignende på Google. Tænk på det som et skilt, der popper op på det perfekte tidspunkt: lige når nogen leder efter det, du tilbyder. Du kan selv bestemme, hvem der skal se dine Google annoncer – om det er folk i et bestemt område, i en bestemt alder, eller dem, der har søgt på bestemte ting. Og det bedste er, du betaler kun, når folk rent faktisk klikker på din annonce og besøger din hjemmeside.

Alt efter dit mål, kan Google Ads bruges til forskellige formål. Det kunne eksempelvis være:

 • Salg af specifikke produkter og ydelser
 • Øget kontakt til nye kunder via mail eller telefon
 • Tilmeldinger til dit nyhedsbrev
 • Downloads af app
 • Brand eksponering
 • Og meget, meget mere.

Mine kunder får værdi med Google annoncering

For mange virksomheder er Google annoncer en værdifuld investering, især når der er en markant søgeadfærd. Dog er det vigtigt at sikre, at investeringen giver mening økonomisk.

Derfor starter jeg altid med et indledende møde for at drøfte, om Google Ads er det rette valg for dig. Når vi samarbejder, kan du være sikker på:

Grunk Event Firmajulefrokost

Sådan fik Grunk Event +272 % flere konverteringer og øget deres ROAS med 547 % gennem strategisk Google annoncering.

+ 547 %
Forøgelse i ROAS
+ 272
Antal henvendelser
- 63 %
Pris pr. henvendelse (CPA)

Google Partner

Jeg er utrolig stolt af, at Lundehøj Marketing kan kalde sig for Google Partner.

For at kunne kalde sig for Google Partner kræves blandt andet at man er certificeret i en til flere annoncetyper, og jeg er glad for at kunne tilføje, at jeg er certificeret i brugen af alle formater: Search, Display, Shopping og YouTube m.m.

Endvidere betyder vores partnerskab med Google, at jeg regelmæssigt modtager avancerede træningssessioner og er blandt de første til at blive informeret om nye funktioner og opdateringer. Dette sætter os, som Google Ads Konsulenter, i en unik position til at optimere vores kunders kampagner med den nyeste viden og bedste praksis inden for branchen.

Få hjælp til Google Ads, af en certificeret Google Partner og forvent resultater allerede fra første måned.

Hvad siger mine Google Ads kunder?

5/5

5 ud af 5 stjerner (baseret på kundeanmeldelser på Trustpilot)

Hvad koster Google Ads?

Hver virksomhed er forskellig og det er deres Google Ads behov også. Uanset om din virksomhed er veletableret og søger ekspertise til forvaltning og optimering, eller om du ønsker at opbygge en konto fra grunden, tilbyder jeg løsninger skræddersyet til dine behov.

Lundehøj Marketing har flere marketingydelser

Opsætning af Google Ads

Fra 5900,-
i enkeltydelse

Grundlaget for succes i Google Ads ligger i den grundige startopsætning.

 • Opsætning af Google Ads
 • Oprettelse af kampagner
 • Opsætning af tracking og konverteringssporing
 • Opsætning og tilkobling af andre Google systemer
 • Og evt. andet der behøves

Løbende optimering

Fra 2400,-
i måneden

Løbende optimeringer af Google Ads konto og konverteringsoptimering.

 • Månedlig rapportering
 • Kampagne optimeringer
 • Konverteringsoptimering
 • Oprettelse af nye kampagner og annoncer
 • Og meget mere til

Her er et udvalg af de fantastiske virksomheder, jeg har privilegiet af at arbejde med som deres Google Ads konsulent.

FAQ

Hvad er Google Ads, og hvordan kan det hjælpe min virksomhed?

Google Ads, tidligere kendt som AdWords, er Googles onlineannonceringsplatform, der tillader virksomheder at vise annoncer på Google's søgeresultatsider og på tværs af deres annoncenetværk. Ved at bruge Google Ads kan din virksomhed nå ud til potentielle kunder lige i det øjeblik, de søger efter de produkter eller tjenester, du tilbyder. Dette øger chancen for at omdanne interesseret trafik til faktiske kunder.

Hvad er en Google Ads Konsulent?

En Google Ads Konsulent er en professionel, der har specialiseret sig i at hjælpe virksomheder med at oprette og administrere annoncer på Google Ads. De har ofte et solidt kendskab til Google Ads platformen, og kan hjælpe med at optimere annoncer for at opnå de bedste resultater.

Hvordan ved jeg, om jeg har brug for en Google Ads Konsulent?

Hvis du har brug for hjælp til at oprette og styre annoncer på Google Ads, så har du brug for en Google Ads Konsulent. De kan hjælpe med at optimere annoncer og sikre, at dine annoncer bliver vist til det rigtige publikum og opnår de bedste resultater.

Hvad skal jeg have ud af at ansætte en Google Ads Konsulent?

En Google Ads Konsulent vil hjælpe dig med at skabe og administrere dine annoncer, så du kan få mest muligt ud af dit budget og opnå de bedste resultater. De vil også hjælpe dig med at måle og analysere resultaterne for at se, hvordan du kan optimere annoncerne yderligere.

Hvad er Google Ads?

Google Ads er en platform drevet af Google, hvorpå du kan skabe annoncer, som vises i Googles søgemaskine, og alt efter kampagnetype, på andre hjemmesider.

Hvad koster Google Ads?

Google Ads betegnes ofte som et PPC (Pay Per Click) platform, hvor du betaler for de klik du får.

Prisen afhænger af meget. Søgeordene har forskellige priser, alt efter attraktivitet, Quality Score og konkurrence.

​​Hvad bestemmer prisen på et søgeord på Google Ads?

Prisen afhænger af meget. Søgeordene har forskellige priser, alt efter attraktivitet, og da Google benytter et ‘auktionsprincip’ betaler man alt efter hvad konkurrenterne byder ind på, på samme måde, som ved en auktion. 

Derudover har Google en Quality Score, som også betyder noget. Kort fortalt tager Google højde for flere faktorer, når pris og placering, skal bestemmes. Her kan landingpage, relevans og mere nævnes.

Hvad er forskellen mellem Google Ads og SEO?

Forskellen mellem Google Ads (annoncering på Google) og SEO (søgemaskineoptimering) ligger primært i hvordan trafikken til dit website genereres. Google Ads handler om betalt annoncering, hvor du betaler for hver klik på dine annoncer. Dette kan give øjeblikkelig synlighed og trafik. SEO fokuserer på at forbedre dit websites synlighed i søgeresultaterne gennem optimering af indhold og teknik, hvilket er en mere langsigtet strategi. Begge metoder er værdifulde for at øge online synlighed, men tjener forskellige formål.